چگونه اینستاگرام را غیر فعال کنیم

این مقاله برای مبتدیان و تازه واردان در نظر گرفته شده است.

اگر نمی‌خواهید حساب اینستاگرام خود را به طور کامل حذف کنید، غیرفعال کردن موقت اینستاگرام می‌تواند به شما کمک کند زمان صرف شده در برنامه را کاهش دهید یا به شما زمان می‌دهد تا تصمیم نهایی برای حذف حساب خود را بگیرید. غیرفعال کردن حساب شما باعث می شود حساب شما از دید سایر کاربران پنهان شود و به نظر برسد که حساب شما وجود ندارد. هیچ راهی وجود ندارد که به دیگران نشان دهید که حساب خود را به طور موقت غیرفعال یا برای همیشه حذف کرده اید.

همچنین می توانید تا زمانی که بخواهید اینستاگرام خود را غیرفعال کنید. اگر بعد از یک هفته، سه ماه یا یک سال دوباره وارد سیستم شوید، حساب شما همان حسابی می شود که از آن خارج شده اید. غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام بسیار آسان است. در مراحل زیر نحوه غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام با مرورگر دسکتاپ را توضیح داده ایم و این مراحل مانند تمام مراحلی است که باید در مرورگر گوشی انجام دهید.

اکانت اینستاگرام خود را به طور موقت غیرفعال یا غیرفعال کنید

برای غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام، به عنوان فرآیند حذف دائمی آن، باید نسخه تحت وب را طی کنید و این کار از طریق اپلیکیشن قابل انجام نیست. فرقی نمی کند که از مرورگر موبایل استفاده می کنید یا مرورگر دسکتاپ، برای غیرفعال کردن حساب خود این مراحل را دنبال کنید:

  • به اینستاگرام بروید و وارد حساب کاربری خود شوید.
  • روی نماد حساب در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید و تنظیمات انتخاب کنید.
  به نظر می رسد سامسونگ در تامین خانواده گلکسی اس 22 با مشکل مواجه است

اکانت اینستاگرام خود را غیر فعال کنید

  • به پایین و بالا بروید اکانت من را موقتاً غیرفعال کنید در پایین صفحه کلیک کنید.

    اکانت اینستاگرام خود را غیر فعال کنید

  • در صفحه بعد، در کادر محاوره ای مقابل عبارت چرا اکانت خود را غیرفعال می کنید؟ کلیک کنید و دلیل غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود را از لیست انتخاب کنید.

  • اگر نمی توانید گزینه مورد نظر خود را پیدا کنید، می توانید چیز دیگری مد نظر دارید انتخاب کنید

  • در گفتگوی بعدی، رمز عبور حساب خود را دوباره وارد کنید و در نهایت ضربه بزنید غیرفعال کردن موقت حساب کلیک.

اکانت اینستاگرام خود را غیر فعال کنید

با این کار حساب کاربری شما به طور موقت غیرفعال می شود. از این پس می توانید با ورود مجدد یا از طریق مرورگر و یا از طریق برنامه هر زمان که بخواهید حساب خود را دوباره فعال کنید. لطفا توجه داشته باشید که فقط یک بار در هفته می توانید اکانت خود را غیرفعال کنید. یعنی اگر یک بار اکانت خود را غیرفعال کنید و در طول هفته دوباره وارد شوید، تا هفت روز دیگر نمی توانید اکانت خود را غیرفعال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید